Skip to content

3 Comments

 1. Janne
  mandag 23. november, 2015 @ 02:23

  Juhuu! Du er tilbage :) Jeg har savnet dig i mine specialeskrivningsoverspringshandlinger :)
  Jeg har læst mange af dine gamle indlæg de seneste måneder. Hvordan går det med din ph.d.? Håber det er OK at jeg spørger, det går ikke så godt med mit speciale, så jeg bryder mig egentlig ikke selv om det spørgsmål, men ved læsningen af dine gamle indlæg har jeg kunnet se, at du ca. skulle aflevere heromkring :)

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 24. november, 2015 @ 21:16

   Jeg har aldrig været rigtigt væk – jeg blogger bare lidt sporadisk de her dage ;)

   Ja, jeg skulle oprindeligt have afleveret min afhandling for en måned siden, men jeg har søgt om udsættelse.
   Det har faktisk meget lidt med ph.d.’en/mit arbejde at gøre, og årsagen er meget privat, så det er ikke noget jeg kommer til at skrive om herinde.

   Jeg skal til gengæld nok skrive om det, når den er færdig. Hvis jeg er rigtig modig lægger jeg måske endda min forsvarsdato op herinde, så folk kan tage ind at se det, hvis de har lyst ;)

   Reply

   • Janne
    onsdag 25. november, 2015 @ 01:20

    Lidt på bloggen er bedre end ingenting :) Jeg håber det hele løser sig for dig!
    Jeg har forgæves ledt efter et af dine gamle indlæg. Det handler om forhåbninger til resultatet af speciale eller ph.d. Så vidt jeg husker, er tegningen noget med en pokal og et 12-tal, men også justeringer af forventningerne :) Måske kan du hjælpe mig med et link/hint til indlægget?

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *