Skip to content

5 Comments

 1. Johan
  torsdag 23. juni, 2016 @ 08:15

  Når vi nu snakker om værdighed. Er der nogen bøger om neurokemi, du kan anbefale?

  Reply

  • Nadia
   mandag 27. juni, 2016 @ 19:09

   Du mener fagbøger, antager jeg?
   Den jeg har været gladest for, er Constance Hammond’s Cellular and Molecular Neurophysiology. Den er virkelig pædagogisk!

   Reply

   • Johan
    mandag 27. juni, 2016 @ 20:06

    Hmm, den vil jeg give et kig. Det pædagogiske niveau er ikke af højeste prioritet, men snarer den viden der måtte være i bogen.

    Tak for tippet og tillykke med jobbet.

    Reply

    • Nadia
     mandag 27. juni, 2016 @ 20:09

     Tusind tak.

     Det er selvfølgelig lidt svært med anbefalinger, når jeg ikke ved, hvad du skal bruge den til. Jeg synes den var en fantastisk introduktion! Skal du niveauet over det, begynder du at skulle lede efter reviews på PubMed fremfor bøger, ville jeg mene.

     Reply

     • Johan
      mandag 27. juni, 2016 @ 21:37

      Du har ret i besværet med anbefalinger uden kontekst. Brugen var til at stille min nysgerrighed og begær for viden i dette overordnede emne. Jeg vil prøve at være mere præcis.

      Jeg finder selv, at de bøger der er mest til min behag, er dem der bringer større viden og lader fantasien udfolde sig. Det var min forudtagelse, at noget af det samme (måske) også var gældene for din vis. Så de bøger der optræder klarest i dit sind og dem du finder størst glæde i mht. dette emne. Er med en vis sandsynlighed også de mest relevante for mit vedkommende i denne kontekst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *