Skip to content

6 Comments

 1. Skalotteløg
  fredag 8. september, 2017 @ 08:18

  Hold.Nu.Kæft, hvor jeg elsker de her tegninger

  Reply

  • Nadia
   fredag 8. september, 2017 @ 09:23

   Det er godt, der er andre, der kan have det sjovt med min manglende situationsfornemmelse ;)

   Reply

 2. Louise
  fredag 8. september, 2017 @ 11:10

  Jeg er vild med isbjørnens reaktion ☺️

  Reply

  • Nadia
   fredag 8. september, 2017 @ 11:30

   For at være helt ærlig, så er isbjørnens reaktion primært baseret på, hvordan isbjørnen tidligere har opført sig i tilsvarende situationer – jeg kunne ikke se ham/turde slet ikke kigge i deres retning, så jeg er ikke heeeelt sikker på, hvordan de reelt reagerede (der var også to deltagere til, jeg ikke har tegnet med, som sad til den anden side for mig)…
   Det eneste jeg ved med sikkerhed, er at billen og ulven grinede højt og længe, og jeg er temmelig sikker på, de andre IKKE gjorde det, selvom de hørte det meste af hvad jeg sagde. Så de har vist ikke rigtig syntes jeg var sjov…
   (HVORFOR skal der blive helt stille om bordet præcis samtidig med jeg siger ordet “onani”? HVORFOR!?!)

   Reply

 3. Lasse P.
  fredag 8. september, 2017 @ 13:19

  Alle deltagere vil huske den middag. Du gjorde den mindeværdig :-))
  Så de andre deltagere vil i fremtiden fnise lidt når de ind-i-mellem tænker på den dag. Og forhåbentlig også du selv :-)

  Reply

  • Nadia
   fredag 8. september, 2017 @ 14:42

   Nooo! Jeg satser hardcore på, at jeg er den eneste der kommer til at huske det her øjeblik, og at de andre altid vil tænke tilbage på maden, andre dele af samtalerne, udsigten eller noget tilsvarende :D

   (Og jo, jeg kan godt grine af det. Lidt. Nogen gange…)

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *