Skip to content

12 Comments

 1. Marina
  tirsdag 5. september, 2017 @ 21:35

  Med tre måneder og ni dage til aflevering (but who’s counting?) føles det virkelig rart, at du siger sådan! Har det liiidt stramt pt. over mit valg af job, emne, metode og de massive mængder dårlig samvittighed, jeg har over for alt og alle.

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 5. september, 2017 @ 21:47

   Men tænk på at om tre måneder er den følelse VÆK! Væk for evigt! Jeg lover dig at den massive glædesrus du kommer til at opleve på den anden side er det hele værd!

   Jeg havde absolut ingen kærlighed tilovers for min ph.d.-afhandling til sidst, men jeg er glad for at jeg gjorde arbejdet grundigt nok til at jeg ikke skal være flov over slutproduktet. Og så er jeg ekstremt begejstret for mit job, som jeg aldrig nogensinde havde fået uden en ph.d.-grad var på vej. Det (indtil videre) halvandet år jeg har arbejdet der opvejer fint det had jeg følte til mit ph.d.-projekt de sidste dage.
   Jeg fik også en del ekstra hjælp udefra til sidst, blandt andet fra en “ekstravejleder” og mine nuværende chefer. Det gav rigtig god energi, så hvis du kan finde nogen udefra til at læse din afhandling igennem, så kan det måske give et ekstra lille skud motivation?

   Reply

 2. Eva
  tirsdag 5. september, 2017 @ 23:16

  Hold nu op, hvor er du bare god!! Det har du fortjent. Jeg kan huske dine tegninger fra før du overhovedet havde afleveret speciale, så føler det er på sin plads liiige at være lidt overstrømmende nu.

  Reply

  • Nadia
   onsdag 6. september, 2017 @ 07:09

   Det er godt nok også vildt at du har holdt på så længe! Det er egentlig helt skørt at tænke på, der er nogen som har fulgt med i mit liv siden dengang :D

   Reply

 3. Anonym
  onsdag 6. september, 2017 @ 12:41

  Wow! Kæmpestort tillykke!!!

  Reply

  • Nadia
   onsdag 6. september, 2017 @ 12:56

   Tak! :)

   Reply

 4. Piskeriset
  onsdag 6. september, 2017 @ 19:41

  Tillykke med det – det er godt gået! Og lækkert med drømmejobbet, det er jo virkelig fedt :)

  Reply

  • Nadia
   torsdag 7. september, 2017 @ 08:10

   Jo tak :) Og ja, jobbet er super fedt, det alene er alt arbejdet værd! Og det bliver sikkert kun sjovere, nu hvor jeg ikke længere skal bruge weekender og feriedage på min ph.d.-afhandling ved siden af ;)

   Reply

 5. Christunte
  onsdag 6. september, 2017 @ 20:23

  Kæmpestort tillykke! Det er virkelig sejt gået, og ph.d. forsvar er faktisk en herlig fejring af alt det arbejde der er gået forud!
  Tillykke med dit arbejde.

  Reply

  • Nadia
   torsdag 7. september, 2017 @ 08:12

   Tusind tak! Ja, det siger folk jo, men jeg må sige, at indtil dagen rent faktisk kom, var jeg meget skeptisk overfor det udsagn.
   Der er dog ingen tvivl om nu, at jeg fremover kommer til at se tilbage på dagen med glæde. Det var alligevel noget helt særligt.

   Reply

 6. Signe
  tirsdag 12. september, 2017 @ 19:12

  Nuuuurhhh, synes simpelthen, det er SÅ sejt!!! Tillykke med din flotte titel, det gad jeg faktisk godt. Synes, det er et åndssvagt spændende område, selvom jeg nok kun fatter en brøkdel til sammenligning… :)

  Reply

  • Nadia
   tirsdag 12. september, 2017 @ 21:32

   Mange tak :)

   Ja, det er et super spændende felt! Jeg elsker det! Og man behøver jo heldigvis ikke have en ph.d.-grad for at interessere sig for det ;)

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *