Skip to content

4 Comments

 1. Henriette
  lørdag 7. januar, 2023 @ 13:59

  Jeg synes klart det styrer at blive tiltalt som Dr 🥳 Jeg arbejder selv sammen med er par tyskere og de er ikke så’rn det største sociale fest fyrværkeri, så kan godt forstå det er lide overvældende ind i mellem

  Reply

  • Nadia
   lørdag 7. januar, 2023 @ 14:24

   Jeg synes måske bare det er lidt… pompøst. Med den titel. Lad mig sige det sådan. Alene det at jeg skal svare “Frau Dackel”, når jeg tager telefonen, er noget jeg skal arbejde lidt med.

   Jeg synes ellers, de tyskere jeg arbejder sammen med er temmelig sjove og varme mennesker, men så er der alligevel nogle mærkelige forskelle. Altså de der officielle kalenderinvites for en frokostaftale… Det er godt nok at sætte det sociale i system.

   Reply

 2. Louise
  mandag 9. januar, 2023 @ 22:45

  Jeg arbejder i en større, dansk virksomhed, hvor vi altså også lægger frokost/kaffeaftaler i kalenderen som mødeinvitationer på den der måde :) Det er 1: for at huske det, 2: for at tidsrummet ikke bliver fyldt op med møder.

  Reply

  • Nadia
   onsdag 11. januar, 2023 @ 22:06

   Altså, jeg siger ikke, jeg ikke kan se det smarte i det. Jeg siger bare, at det virker noget formelt, især når det drejer sig om folk jeg ikke kender specielt godt.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *